Vi skapar framtidens boenden redan idag


Husfabriken i Nybro

Visste du att Lion Home har vid full kapacitet möjlighet att vara den hustillverkare i Sverige som tillverkar flest hus? 

Maddens bästsäljande hus i Sälen

Arkitekter specialiserade på miljövänliga hus

Visste du att Lion Homes arkitekter är specialiserade på att bygga hus med passivhusteknologi som blir plus-energi-hus med tillräckligt med energiproduktion?

Våra arkitekter kan cementfria grunder och hjälper dig minimera ditt klimatavtryck. 

Maddens bästsäljande hus i Sälen

Allt vi gör syftar till att göra husdrömmen bättre och lättare att nå... mer LKY...

När vi ritar hus mäter vi mängde LKY (Livskvalitetsyta) inne och ute.

Någon sade att om en ambassadör ska välja att bo i ett mindre hus och använda det för representation, då ska de välja ett hus från Lion Home...

  • Hyr hus

    Vi bygger drömhus som du kan hyra. Välj om du vill ha takterrass, spa-hus, orangeri, extra hus för hemmakontor eller om du parkerar hästen på trädgården.

  • Köp hus

    Bygg ditt drömhus med oss. Antingen har du mark eller också hjälper vi dig med mark.


Historik

Historien bakom Lion Home är berättelsen om husvisionären Edvin Sundkvist som älskade att titta på spännande hus. Edvin upplevde att de flesta svenska hus var relativt tråkiga och tyckte att husen snarare upplevdes som ett nödvändigt ont än något som borde locka till boende.

Edvin vågade drömma stort och började planera för att erbjuda en mer komplett husdröm. Tanken var att ingen skulle behöva kämpa för att få råd att bo i ett fantastiskt hus och att ingen skulle behöva planera allt själv från grunden.

Edvin slog ihop sina påsar med serieentreprenören Niclas Mårdfelt som genast insåg att svensk bostadspolitik och regelverk behövde hanteras med en hel del kreativitet, smartare affärsmodeller och ganska mycket nytänk, för att det skulle gå att bygga ekonomi i att skapa kompletta husdrömmar.

Maddens bästsäljande hus i Sälen

Framtiden är livskvalitetsyta

Hustillverkarna var relativt konservativa innan covids leveransstörningar. Efter det har råvarupriser stigit, cementkris frått regeringen att ingripa för att det skall finnas någon cement alls, elpriser dragit i höjden, inflation och svag valutan höjt räntor och Ukraina-kriget har skapat materialbrist. 

När hustillverkare gått under av förändrade marknadsförutsättningar och de som överlevt sitter fast i föråldrade kostsamma produktionsmetoder kan Lion Home erbjuda energieffektivare hus med attraktiva livskvalitetsytor som byggs på sätt som får byggare att jubla av glädje. 

Lion Home arbetade på att vända upp och ner på marknaden redan innan ovan nämna störningar kom och kan därför idag ta en ledande roll på flera sätt.

Vi vill vara Sveriges mest nytänkande fastighetsutvecklare och leverera bäst husdrömsupplevelse till slutkund....

Lion Home lanserade begreppet LKY Livskvalitetsyta

Kontakt

Kundtjänst hjälper dig komma i kontakt med rätt person
Namn Mobiltelefon E-post
Ärende
Matcha offert på hus
Rita eget hus
Husmodeller - Hjälp mig välja
Jag söker tomtmark att bygga hus på
Jag är markägare och vill prata markfrågor
Plus-energi-hus och teknik - Vill veta mer
Totalentreprenad - Vill veta mer
Kommun - Pågående bygglovsärenden
Övrigt
Meddelande Skicka in